Інформацію про доходи для оформлення субсидії волиняни можуть отримати телефоном

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Волиняни можуть отримати інформацію про результати обробки запитів щодо їх доходів для призначення субсидій в телефонному режимі.

Про це інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Для цього варто скористатися новим електронним сервісом ДФС України «Інформування громадян про результати обробки файлів-запитів щодо доходів фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, що надходять від підрозділів соціального захисту населення».

ДФС України запровадила сервіс, що дозволяє кожному громадянину чи працівнику органів соцзахисту з’ясувати інформацію про доходи громадянина - платника податків, з врахуванням яких призначатиметься субсидія на оплату комунальних послуг.

Щоб отримати потрібну інформацію, громадяни повинні обов’язково вказати свої реєстраційні дані, зокрема реєстраційний номер облікової картки платникам податків. Відтак, фахівець Інформаційно - довідкового департаменту ДФС України повідомить про результати обробки запиту.

Однак, подавши заяву і декларацію про доходи на отримання субсидії, не варто відразу ж телефонувати до ІДД ДФС України. Фахівці Головного управління ДФС у Волинській області наголошують, що інформація про результати обробки запиту буде не раніше, як через місяць від дня подання заяви на отримання субсидії.

Контактний телефон сервісу: 0-800-501-007 (дзвінок безкоштовний зі стаціонарних телефонів).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі