Луцький «ГаРмИдЕр» знову з перемогою і запрошує на чергову виставу

Джерело: ГаРмИдЕр
  1. Новина відноситься до:

Театр-студія «ГаРмИдЕр» при Луцькому районному будинку культури днями був відзначений за успіх у конкурсі відеопоезій у Києві.

Як повідомляє сайт театру, цьогоріч «ГаРмИдЕр» запустив проект «Поетичний PLAYer» і спробував конкурентність своїх відеопоезій на V Конкурсі відеопоезії CYCLOP.

«Серед 78 робіт з 18 міст України дві наші конкурсні роботи потрапили в півфінальну тридцятку, потім одна відеопоезія прорвалася у фінальну десятку. І от нарешті 22 листопада керівник проекту Алла Доманська отримала у Києві одну з п'яти нагород фестивалю — диплом у номінації «Дебют», — йдеться в повідомленні.

Переможним виявилося відео на вірш Ольги Перехрест «Поговори зі мною...» , у якому знялися акторки «ГаРмИдЕра» (Настя Горобець, Алла Доманська, Юля Яцун, Оксана Бречко, Таня Бондарук, Ірина Силюк). Режисер монтажу — Алла Доманська, оператор — Сергій Бєлов, ідея — Руслани Порицької. 

«Відтепер синьо-жовтий «циклопчик» (символ фестивалю) буде нам нагадувати про те скільки чудових віршів ще чекають на наше відеовтілення», — кажуть театрали.

Окрім того, гармидерівці запрошують усіх зацікавлених відвідати 13 грудня виставу-прем'єру — трагікомічну історію під назвою «Попелюха».

Вистава відбудеться за адресою: вул. Ковельська, 56, Луцький районний будинок культури. 6 грудня, 18:00 — вхід вільний;
13 грудня, 18:00 — квиток 20 грн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі