Рейтинг популярності волинських ЗМІ за 2021 рік: кого читали найбільше

Минулий рік для волинян видався насиченим на події. Про нові звершення та поразки, успіхи та невдачі, трагедії та курйози – про все це та чимало іншого волинянам щоденно повідомляли місцеві засоби масової інформації.

Проаналізували, які онлайн-видання області користувалися найбільшим попитом у волинян протягом року.

Рейтинг ґрунтується на відкритих даних сервісу аналітики SimilarWeb, які доступні кожному користувачеві. Сервіс надає інформацію та орієнтовну статистику про обсяги трафіку веб-сайтів та додатків. Його використовують провідні компанії світу, як-от Microsoft, Adidas, Samsung, Ebay, Airbnb, видання TheGuardian тощо. Всі наведені нижче дані – загальнодоступні і відкриті, переконатися в їх достовірності може кожен користувач, ввівши адресу видання в рядку пошуку на сайті сервісу SimilarWeb.

Для аналізу використані дані відвідування таких сайтів: ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, Волинь24, Волинь-нова, ІА Конкурент, Вісник, ВолиньІнфа, ВолиньUa, Перший, Т1, а також усі сайти мережі Район.in.ua (всього 31 сайт). До рейтингу не увійшла низка інших волинських видань через низький показник відвідуваності, у зв’язку з цим сервіс не може зафіксувати їхні дані.

Як видно на динамічному графіку, з січня по грудень 2021 року незмінним лідером рейтингів був сайт ІА Волинські Новини, друге місце посідає ІА ВолиньPost. Третє і четверте місця розділили між собою сайт газети «Волинь» та 31 сайт мережі «Район.in.ua», до якої входять не лише волинські видання. Замикає п’ятірку лідерів, щоправда зі значним відставанням, видання «Волинь24».

Якщо додати кількість відвідувань сайтів за 2021 рік, то загалом сайт ІА Волинські Новини відвідали 15 млн 650 тис. разів, сайт ІА ВолиньPost – 9 млн 230 тис. разів, а 31 сайт мережі «Район» сумарно за рік відвідали 7 млн 157 тис. разів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі