На Волині хочуть створити «рибний патруль»

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Волинські водойми партулюватимуть «рибні поліцейські».

Про це 23 листопада під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика повідомив начальник «Волиньрибоохорони» Тарас Куньчик, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

З його слів, новий «рибний патруль» створять за принципом уже чинної на теренах області поліції. Тарас Куньчик зазначив, що кандидатів на посаду «рибного поліцейського» ретельно відбиратимуть на конкурсній основі.

Окрім цього, він зауважив, що протягом звітного періоду «Волиньрибоохороні» вдалось затримати 502 правопорушників, у яких вилучили 400 кілограмів незаконно виловленої риби. У зв’язку з цим наклали 53 тисячі штрафних санкцій.

Щоправда, про точну дату проведення реорганізації «Волиньрибоохорони» Тарас Куньчик не повідомив.

До слова, раніше про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.

З його слів, уже в січні 2016 року в Україні розпочнеться набір кандидатів у нові «рибні патрульні». Службу хочуть створити за зразком поліції – звільнити старих працівників і набрати нових, провівши серед них жорсткий відбір та відповідне навчання. Зарплати обіцяють до 4-6 тисячі гривень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі