У Криму відключили електрику

Джерело: ТСН
  1. Новина відноситься до:

Знеструмленим півострів залишався близько шести з половиною годин

Блекаут в Криму закінчився за 6,5 годин після підриву електроопор в Чаплинці. 

Повідомляється, що в 6:35 за місцевим часом електропостачання знову з'явилося. 

Однак, забезпечені електрикою, за повідомленнями, великі міста півострова – їх забезпечують за рахунок альтернативних джерел. Населеним пунктам, які не вдалося негайно підключити, обіцяють вирішення проблеми найближчим часом, пише видання "Крим.Реалії". 

Місцева влада попереджає, що без віялових відключень світла їм не обійтися, також буде змінено графіки роботи міського електротранспорту, можуть початися перебої з подачею води в цілях економії, а в понеділок у Севастополі скасували заняття в дитячих садах. За даними Міненерго РФ без електрики залишилися майже 1,9 млн осіб. 

21 листопада, активісти, які блокують Крим, повідомили про сутички з силовиками неподалік від селища Чаплинка на Херсонщині. Вони кажуть, що їх оточили близько сотні нацгвардійців і бійців батальйону "Херсон" і намагаються прокласти собі шлях до електроопор, які два дні тому невідомі підірвали. В результаті переговорв між силовиками та активістами обидві сторони відійшли від електроопор. Потім силовики змогли забезпечити ремонтні роботи заземлення ЛЕП. Після цього невідомі підірвали пошкоджені опори.
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі