Олександр Кватирко офіційно став головним лісівником Волині

Визначили переможців конкурсу на заміщення вакантних посад начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Так, Олександра Кватирка офіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, свого часу призначення Олександра Кватирка тимчасово виконувачем обов’язків начальника ОУЛМГ Волині викликало хвилю обурення як у активістів, так і у лісівників. Активісти протестували у Києві, згодом очільник Держлісагентства приїздив на Волинь.

Він повідомив, що очільника управління лісомисливського господарства обиратиме конкурсна комісія на всеукраїнському конкурсі. А до того часу управлінням керуватиме Олександр Кватирко. До слова, Громадська рада при ОДА висловила недовіру Олександру Кватирку і надіслала відповідні листи до Кабміну та Держлісагентства. Лісівники уже не раз просили звільнити Олександра Кватирка і призначити нового керівника. Щоправда, надходили в обласні структури і листи з підтримкою Олександра Кватирка.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі