Йдеш на концерт Жадана - даруєш квиток бійцю АТО

  1. Новина відноситься до:

Мистецьке об’єднання «стендаЛь» та Центр допомоги учасникам АТО у Волинській області закликають долучитись до благодійної справи.

Кожен десятий придбаний квиток на концерт Сергія Жадана та гурту «Собаки» один буде передано ветеранам бойових дій в зоні АТО, повідомляють організатори.

Також нагадуємо, що 18 листопада о 16:00 у Книгарні Волинської обласної друкарні відбудеться автограф-сесія Сергія Жадана. 

18 листопада, о 20:00, у пабі «ЛучеSк» (вул. Крилова, 1)  чекаємо вас на концерті Сергія Жадана і гурту «Собаки».

Актуальна концертна програма буде насиченою, адже до неї увійдуть не тільки добре знайомі шанувальникам пісні. Також гостей чекає особлива місія: презентувати свіжі композиції, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016. 

«Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції», - так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.  

Вхід: 70 грн. 

Квитки можна придбати: 

  • Паб «ЛучеSk»
  • Каса філармонії на Театральному майдані
  • Книгарня «Освіта» (пр. Волі, 8)
  • Кав’ярня «Кофеїн» (вул. Винниченка, 8)
  • Книгарня на Волі (пр. Волі, 2, приміщення Собору)
  • Книгарня Волинської обласної друкарні (пр. Волі, 27, вхід з вул. 

Довідка за тел: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Обов’язкове окреме бронювання столиків: 099 540 55 35

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі