У Луцьку судили підлітка, який викинув сміття із балкона

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

Неповнолітнього лучанина судили за те, що він скинув з балкона своєї квартири шматок облицювальної плитки та влучив ним у перехожого.

Наприкінці липня молодик разом зі своїм товаришем розважався на балконі, пише Під прицілом.

Згодом хлопці вирішили повернутися в квартиру, однак господар помешкання затримався та скинув з балкона 9-го поверху шматок облицювальної плитки. Проте в цей час під будинком йшов чоловік, який «спіймав» уламок плитки своєю рукою.

Хлопчина перелякався, забіг до квартири та розповів про все своєму товаришу. А вже через кілька годин до квартири бешкетника прийшли правоохоронці та розповіли йому, що чоловік, який йшов під будинком отримав серйозну травму руки. На підставі цього правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею необережне тяжке, або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Коли справа дійшла до суду, то з висновку судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілий отримав забійно-рвану рану кисті лівої руки з пошкодженням сухожилля та багатовідламковий перелом п'ясної кістки.

У судовому засіданні неповнолітній хуліган визнав себе винним та детально розповів про інцидент. Хлопець просив пробачення у потерпілого та пообіцяв, що подібного більше не повториться.

Виходячи з цього, суд призначив йому покарання у вигляді 120 годин громадських робіт, а батьки бешкетника змушені будуть відшкодувати постраждалому 5 000 гривень матеріальної та 10 000 гривень моральної шкоди.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі