На Волинській митниці триває кадрова ротація

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

На Волинській митниці ДФС триває ротація особового складу. 

За словами в.о. начальника митниці Юрія Мацібори, кожен десятий працівник митниці, серед переміщених на інші посади, належить до керівного складу, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Переведені на інші посади посадовці митниці цілком справляються з поставленими завданнями. Тому маємо підстави вважати, що така кадрова ротація себе виправдала. Окрім того, завдяки кадровим переміщенням морально-психологічний клімат в колективі суттєво покращився», - зазначив Юрій Мацібора.

Окрім ротації особового складу митниці, протягом січня-жовтня 2015 року щодо посадових осіб Волинської митниці ДФС було проведено 33 службових розслідувань та службових перевірок. За неналежне виконання службових обов’язків до 30 посадовців митниці застосовано дисциплінарні стягнення.

Зокрема, догани оголошено 3 посадовцям управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням, 1 посадовцю управління організації митного контролю та оформлення та 25 посадовим особам митних постів. Найбільше доган – 22, оголошено працівникам митного поста «Ягодин».

Через виявлені недоліки двом посадовим особам митниці на рік затримано присвоєння вищого звання.

Як запевнив керівник волинських митників, працівників, які не дбають про свій професійний рівень та не мають належних морально-психологічних якостей, і надалі переводитимуться на посади, не пов’язані з митним оформленням.

«Практика обґрунтованого кадрового переміщення посадовців лише позитивно вплинула на стан надходжень до бюджету та жодним чином не позначилася на якості обслуговування суб’єктів ЗЕД», - підсумував Юрій Мацібора.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі