У Луцьку стартував сезон чоловічого волейболу

  1. Новина відноситься до:

Перед стартом сезону чоловічі волейбольні команди перевірили сили на товариському турнірі.

Зал обласної ДЮСШ зібрав найсильніші команди краю – «СКФ Україна – Підшипник» (Луцьк), «Олюртранс» (Луцьк), КЗ КДЮСШ № 1 (Луцьк), «Борідка» (Ковель), «Енергія» (Млинів), «Тростянець» (Ківерцівський район). Змагання відбулися завдяки підтримці  Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Стіни луцької спортшколи бачили багато сильних суперників, боротьби та інтриги. Зараз ми змогли зібрати найсильніші команди області з чоловічого волейболу і влаштувати справжнє свято для прихильників цього виду спорту. Майбутнє Луцька – в сильних і впевнених у собі людях, спорт в цьому – найкращий помічник», – сказав Олексій Сорокун, представник Фонду «Новий Луцьк».

«Мені приємно бачити в цьому залі хороших спортивних людей, – зауважив директор обласної ДЮСШ Богуслав Галицький. – У цих матчах визначилися найкращі команди. І я вірю, що в майбутньому наш спорт прославлятиме не тільки Волинь, а й всю Україну».

Хоча суперники між собою знайомі давно – інтрига залишалася. У першому півфіналі «Підшипник» переміг млинівську «Енергію» – 2:1. А учасник всеукраїнської вищої аматорської ліги луцький «Олюртранс» без проблем розправився з ковельською «Борідкою» – 2:0.

У матчі за бронзові нагороди Ковель виявися сильнішим, ніж Млинів – 2:0. А у фіналі одвічні суперники «Олюртранс» та  «Підшипник» влаштували справжній спектакль. У цій спортивній виставі перемогу здобув «Олюртранс» – 2:1.

«Волейбол на Волині за останні роки почав відроджуватися. З’являються волейбольні майданчики, на яких команди мають змогу тренуватися і змагатися. Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» ми провели цей серйозний турнір. Сподіваємося, що і в майбутньому цей вид спорту розвиватиметься і знаходитиме все більше прихильників та вболівальників», – зауважив виконавчий директор Федерації волейболу Волині Сергій Обертас.

Переможці та призери отримали нагороди й призи від Фонду «Новий Луцьк». Окрім команд, також нагороджували і найкращих гравців за амплуа. Найкращою зв’язкою змагань став Євген Приступчук (ВК «Борідка»). Найрезультативнішим нападником – Олег Покотило з Млинова. Найміцніший блок – у Миколи Корзова («Підшипник»). А найкращим захисником став Олександр Мельник з «Олюртранса».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Назар ТРИКУШ

Коментарі