Старанним юним футболістам Волині виплачуватимуть стипендії

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

Підтримка спорту великих досягнень і проектів, спрямованих на організацію дозвілля молоді та дітей завжди були серед пріоритетних для Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

У четвер 12 листопада було зроблено ще один вагомий крок стосовно поліпшення умов для заняття спортом луцької молоді, повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

У конференц-залі стадіону «Авангард» урочисто підписали Меморандум про співпрацю між Дитячо-юнацькою футбольною школою ФК «Волинь» та Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Ми розуміємо важливу соціальну функцію, яку виконує клуб, займаючись підготовкою юних футболістів. Адже дитяча футбольна школа – це і щоденні тренування, і чемпіонат дитячої ліги України, і виїзди на турніри, питання амуніції і ще десятки проблем, які необхідно вирішувати щодня. Тому ми вирішили підтримати дитячу школу «Волині», - розповів на урочистостях голова правління Фонду Олександр Товстенюк.

Відповідно до Меморандуму, «Новий Луцьк» виплачуватиме із листопада заохочувальну стипендію у розмірі 1 000 гривень найкращим двадцяти вихованцям ДЮФШ «Волинь», які грають у чемпіонаті Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Крім того, Фонд опікуватиметься підготовкою команд до турнірів, навчально-тренувальними зборами юних футболістів, спортивною інфраструктурою школи.

«Наш футбольний клуб і школа вже давно не відчуває підтримки жодного органу влади в області чи місті, тим часом футболу в ньому навчаються сотні школярів міста. Тому ми по-особливому вдячні Олександру Товстенюку за крок назустріч співпраці», - розповів під час підписання Меморандуму директор ДЮФШ «Волинь» Андрій Коротаєв.

Він разом із Олександром Товстенюком та президентом і головним тренером «Волині» Віталієм Кварцяним вручив сертифікати на отримання стипендії від Фонду кращим учням футбольної школи. Заохочення виплачуватиметься їм півроку, надалі тренери та керівництво школи нададуть нові списки стипендіатів, враховуючи старанність та результати юних футболістів.

«Допомога Фонду важлива у двох аспектах – розвитку футболіста-професіонала, який має стати професіоналом, дійти до рівня збірної. Інший важливий момент – виховання здорового покоління, молоді, орієнтованої на спорт, розвиток, позитив... Діти відчують більшу увагу до себе. Клуб також надає стипендії частині дітей, тепер за допомогою Фонду ми маємо можливість збільшити кількість дітей, які отримають матеріальне заохочення за хороше ставлення до футболу», - розповів президент і головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі