Олександр Товстенюк: самостійний мер - хто він?*

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

15 листопада лучани оберуть собі «Континіум», Романюка та «Солідарність» або ж Палицю, Товстенюка та «УКРОП».

Про це заявив голова правління Фонду «Новий Луцьк», кандидат на посаду міського голови Луцька Олександр Товстенюк в ефірі телеканалу «Аверс», повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, коментуючи закиди про те, хто такий Товстенюк без Ігоря Палиці, він наголосив, що не позиціонує себе як окремо взятого, натомість є частиною команди Ігоря Палиці, а його життєві погляди щодо моральних цінностей, ведення бізнесу та розвитку міста цілком збігаються із поглядами Ігоря Палиці.

А от щодо чинного мера, то тут, зі слів Товстенюка, картинка інакша - ним командують «Континіум», Адміністрація Президента, і «всі, кому не лінь». 

Зауважимо, на цих виборах велика частина лучан (32,8% виборців) висловили довіру новій людині - кандидату від УКРОПу Олександру Товстенюку, який, сподіваються, може «вдихнути життя» у древній Лучеськ, викорінити радянські зразки управління та зробити із обласного центра європейське місто. Бо ж не секрет, що Фонд «Новий Луцьк», який очолює Товстенюк, активно працює заради покращення благоустрою міста, дбаючи про добробут волинян, а також сприяє розвитку сфери культури, спорту та підтримує активну, інтелектуальну молодь.

Відповідаючи на питання ведучого, Олександр пояснив, у чому насправді полягає самостійність нинішніх кандидатів на посаду мера Луцька.

«Микола Ярославович - самостійний? Ним командує і «Континіум», і Адміністрація Президента, і всі, кому не лінь. Усе точно так само, як було при Януковичу, буде якась наступна партія, знову вона ним командуватиме», - наголосив Олександр Товстенюк.

«Я був самостійним, є самостійним, самостійним залишусь, а Микола Ярославович не був самостійним, починаючи з комсомолу, не є самостійним і таким ніколи не стане. Утім, я не позиціоную себе як окремо самостійно взятого, я є командою Палиці, я є людиною з команди Палиці. І взагалі людина, яка хоче балотуватися на посаду мера, будучи сама по собі, - це людина, яка не розуміє, куди вона йде і з чим їй доведеться стикнутися», - пояснив Олександр, обґрунтовуючи потребу в команді. 

Насамкінець він наголосив, що 15 листопада лучани оберуть собі «Континіум», Романюка та «Солідарність» або Палицю, Товстенюка та «УКРОП».

Нагадаємо, нещодавно Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк запросив свого опонента Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі.

«У п’ятницю, 13 листопада, запрошую Вас, Миколо Ярославовичу, на відверту розмову. У мене до Вас є декілька запитань. І я хотів би, щоб Ви дали на них відповідь. І, якщо у Вас будуть зустрічні питання до мене, із задоволенням дам відповідь і Вам. Сподіваюсь, що п’ятниця 13-ого Вас не злякає, і Ви - не та людина, яка вірить у погані прикмети», - звернувся Олександр Товстенюк до чинного міського голови.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі