Незабаром у Луцьку з’явиться новий спортивний центр

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Будівництво спортивного гіганта уже розпочали біля оновленого стадіону «Авангард», по проспекту Перемоги 7а. Так, незабаром у Луцьку постане фітнес-клуб мережі «Sport Life». Він, кажуть ініціатори проекту, розширить центр міста, власне, до спортарени.

Об'єкт будується за кошти Ігоря Палиціпише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Sport Life Луцьк» буде першим у Луцьку спортивним центром з повним спектром фітнес-послуг як для дорослих, так і для маленьких клієнтів. Повноформатна аквазона з трьома басейнами, тренажерний зал з професійним обладнанням, банний лаунж та перша у місті дитяча фітнес-академія тощо - незабаром стануть луцькою реальністю, - повідомляють у мережі фітнес-клубів «Sport Life».

Нагадаємо, після відкриття оновленого «Авангарду» голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду луцького міського голови Олександр Товстенюк пообіцяв, що на цьому розвиток спортивної інфраструктури міста не припиниться.

«Це не все, що чекає на «Авангард». Металеву огорожу потрібно зрізати, територію привести в належний вигляд, а поруч спорудити спорт-кафе, фан-клуб, - тобто, зробити територію такою, аби лучани мали можливість якісно займатися тут, та й просто прогулюватися. Таким чином, завдяки насиченій інфраструктурі до стадіону можна буде розширити або ж змістити центр міста», - наголосив Олександр під час прес-конференції для волинських журналістів у вересні.

Варто відзначити те, що новітній фітнес-клуб – це не бізнес-проект, а, перш за все, соціальна ініціатива, адже він є зеленим світлом для розвитку інфраструктури міста, залучення інвестицій, створення нових робочих місць.

«Sport Life» будується за особисті кошти Ігоря Палиці. Його зведення дасть лучанам до 120 робочих місць. Наголошу, це - соціальний проект. Окупність його сягне приблизно 20 років. Тоді ж комплекс потрібно буде оновлювати», - пояснив кандидат на посаду луцького міського голови Олександр Товстенюк під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 5-ого листопада.

«У країні йде війна, не наша війна, не нами розв’язана. Люди, які розпочали цю війну і не хочуть її закінчувати, відповідатимуть перед Богом за кров українського народу, яку вони проливають. Відповіддю цим агресорам, і внутрішнім і зовнішнім, є наші здорові усмішки. Допомогою в цьому стане робота Фонду «Новий Луцьк». Адже наше завдання бути фізично міцними, грамотними, знати власну історію, іноземні мови. І тоді побачимо, яка країна краща і який народ сильніший», - звернувся свого часу до присутніх Ігор Палиця і побажав учням спортивних та наукових перемог».

«Sport Life», за прикладом інших міст, працюватиме за багатьма напрямками. Аквазона - спортивний басейн на 6 доріжок, дитячий та басейн для немовлят; тренажерна зала із силовими та вантажно-блочними «машинами здоров’я» і зоною вільних ваг; тренажерна зала Premium; кардіотеатр тощо. Студія групових програм включатиме універсальні програми, студію сайклу.

Нудно не буде і найменшим відвідувачам. Для малюків працюватиме дитяча фітнес-академія, яка поєднуватиме у собі розвиваючі та навчальні програми, танці, плавання, дитячий фітнес.

Детальніше вивчення комплексу засвідчує: після важкого трудового дня можна буде відпочити та оздоровитися у банному комплексі. Центр передбачає й салон краси. А масажний кабінет, солярій, енерджі та лаундж бари не залишать відвідувача байдужими – відновлять сили та сприятимуть повній релаксації душі та тіла.

До слова, вже понад 17 міст України можуть похизуватися 45 клубами, 80 басейнами, 120 тренажерними залами, 350 видами аеробних тренувань та потужним арсеналом тренерів від мережі «Sport Life». Цікавою є й пропозиція від клубу – отримавши абонентську картку, з нею є змога відвідувати спорткомплекс у будь-якому місті.

Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» із 2013-ого року невпинно підтримує спортсменів індивідуально, а також створюючи нові об'єкти й тим самим розвиваючи інфраструктуру міста. Так, у рамках однієї з програм Фонду «Луцьку – спорт високих досягнень» реалізовують проект із встановлення міні-футбольних полів у луцьких школах. У Фонді стверджують: такі поля зрештою будуть встановлені у кожній луцькій школі. Окрім того, у рамках програми Фонд будує майданчики Street WorkOut.

«Сучасне європейське місто повинне мати обличчя. Продовжуючи роботу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», яка триває вже чотири роки, ми, зрештою, здійснимо те, про що, на жаль, чиновники лише говорять кожної каденції», - підсумував кандидат на посаду Луцького міського очільника Олександр Товстенюк.

До слова, окрім розвитку інфрастурктури міста, підтримки спортсменів, Олександр Товстенюк та Ігор Палиця своїм прикладом показують альтернативу згубним звичкам й щодня знаходять час, аби виконувати фізичні вправи.

«Я не змушую себе. Спорт для мене – життєва необхідність. Я звик до цього. Окрім того, що підтримуєш в тонусі свої м’язи, своє тіло, це дуже розвантажує, робить людину цілеспрямованою. Довготривалі статичні навантаження, як той же орбітрек, допомагає привести себе в порядок, систематизувати думки, плани, розкласти все в голові по полицях. Коли біжиш – добре думається. Точно знаю: заняття спортом тренують силу волії», - пояснив Олександр Товстенюк.

Роботи над побудовою комплексу «Sport Life» тривають:

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі