У Волновасі буде вулиця Луцька

  1. Новина відноситься до:

Під час чергової сесії Волноваської міської ради Донецької області у жовтні цього року було прийнято рішення одну із вулиць міста назвати в честь Луцька – міста-побратима.

Як повідомили у Луцькій міськраді, відповідно до закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» частину вулиць та провулків міста Волновахи перейменували. Одну з вулиць назвали на честь нашого міста, тож відтепер вулиця Блюхера матиме назву Луцька.

Нагадаємо, у цьому році Луцьк та Волноваха підписали меморандум про співпрацю. Зокрема, міста-побратими співпрацюють у сферах житлово-комунального господарства, будівництва, надання адміністративних і соціальних послуг, культури, освіти, спорту та екології. Особлива увага приділяється волонтерській підтримці й оздоровленню дітей із сімей, які найбільше цього потребують.

Влітку та весною обласний центр Волині приймав дітей із Волновахи, яких познайомили з місцевими традиціями та історико-культурним надбанням, організували відпочинок у приміському таборі «Ровесник», а міська влада неодноразово відправляла гуманітарну допомогу до міста-побратима.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі