Чиновника міськради на Волині затримали за хабар у дві тисячі доларів

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

31-річний керівник відділу земельних ресурсів та охорони природного навколишнього середовища однієї з міських рад Волинської області за дві тисячі доларів США пообіцяв вирішити питання, що входять до його компетенції.

Посадовець за певну винагороду сприяв у підготовці технічної документації щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,24 га для подальшого продажу через аукціон у центральній частині міста, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

4 листопада працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Волинській області затримали правопорушника під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 200 доларів США.

Раніше за даним фактом слідчим управлінням УМВС України у Волинськійобласті відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальногоправопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянкиабо одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирішується питання щодо затримання чиновника.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі