Проєкт нововолинського молодіжного центру визнали кращою місцевою ініціативою України

Джерело: БУГ

Проєкт “Своє горнятоко”, який на початках планувався лише як місцева ініціатива від молоді для міста Нововолинська, став Кращою місцевою ініціативою у сфері екології та охорони навколишнього середовища.

Про це розповів голова громадської організації молодіжний центр «Нові крила» Павло Медина.

“Ми виготовили поліграфію (стікери, плакати, постери та наклейки) власними силами, яка надавалися партнерам для популяризації ідеї. Наш проєкт підтримав Фонд Родини Богдана Гаврилишина і ми почали активно масштабувати ініціативу.

Наступним кроком ми почали розробляти мережу партнерів, які підтримують проект. Громадські ініціативи, молодіжні організації та центри стали першими інформаційними партнерами і вони почали розвивати мережу закладів на місцях”, – написав Павло.

Проєкт #своє_горнятко  має партнерів у Володимирі-Волинському, Ковелі, Луцьку, Червонограді, Львові, Дніпрі, Києві, Миколаєві, Харкові, Ніжині, Краматорську, Корсунь-Шевченківському та в інших містах України.

“Всі вони говорять про важливість маленьких кроків, які кожен може робити для порятунку планети. Ми всіма силами працюємо над розвитком проєкту і пошуком нових партнерів. Хочеться подякувати кожному, хто підтримав проєкт. Кожному, хто про нього розповідає та допомагає розвивати. І тим, хто використовує своє горнятко і відмовляється від одноразового посуду”, – зазначив Павло.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі