Кримінал щодо спроби зґвалтування у Луцьку не відкрили

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Кримінальну справу проти двох чоловіків, які, зі слів лучанки, намагались її зґвалтувати, у луцькій міліції не відкрили.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очільник Луцького МВ УМВС Ігор Муковоз.

Нагадаємо, двоє нетверезих чоловіків намагалися зґвалтувати жінку, - у цьому переконує, власне, постраждала. Прикрий інцидент трапився у багатоповерхівці у районі ЗОШ №21, що знаходиться у Луцьку на вулиці Кравчука.

Так, зі слів головного правоохоронця обласного центру, кримінального провадження з вищезазначеного приводу у міліції не порушували, оскільки постраждала відмовилась писати заяву на власних кривдників.

«Для того, щоб відкрити кримінальне провадження за фактом зґвалтування, а це стаття 152 Кримінального кодексу України, постраждала громадянка відмовилася писати заяву, зауваживши, що нічого правоохоронцям вона повідомляти не хоче», - зазначив Ігор Муковоз.

Окрім цього, він запевнив журналістів, що особи, які перебували на момент скоєння інциденту разом з постраждалою, жодного відношення до правоохоронних органів не мали і не мають.

Виклик зареєстрований в журналі Єдиного обліку.

Також очільник луцької міліції зауважив, що правоохоронці самі інформували про подію «Варту Порядку», оскільки тісно співпрацюють із вищезгаданим громадським формуванням.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі