У Луцьку затримали студента-іноземця, який торгував наркотиками

Джерело: УМВС України у Волинській області

Іноземець, який є студентом одного з луцьких вишів, збував наркотики на території міста. 

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці задокументували протиправну діяльність наркоторговця, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області. 

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків здійснили ряд оперативних закупівель, внаслідок чого під час збуту наркотиків затримали 27-річного громадянина однієї з країн Африки.

Чоловік навчався у місцевому виші. За сумісництвом приторговував наркотиками – марихуаною. За протиправною діяльністю наркоторговця оперативники спотстерігали упродовж трьох місяців.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зараз у справі призначено ряд експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі