Бюджет Луцька у 2015 році збільшився на 200 мільйонів

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

За 9 місяців поточного року міський бюджет вдалось не просто виконати, навіть перевиконати. Так, у порівнянні з 2014 роком сума надходжень до міської казни збільшилася майже на 200 мільйонів гривень.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів  27 жовтня повідомила начальник управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

З її слів, якщо за 9 місяців 2014 року до міського бюджету надійшло 696 мільйонів гривень, то за такий же період 2015 року сума аналогічних надходжень становила 862 мільйони гривень.

Таким чином, у порівнянні з минулим роком міський бюджет збільшився на 12%, хоча, як зауважив депутат луцької міськради Юрій Корольчук, не так давно президент України Петро Порошенко зазначив, що місцеві бюджети збільшилися на 20%.

«Щось я не бачу тих 20 відсотків. І де він взяв такі цифри», - зазначив Корольчук.

Окрім цього, зі слів Лілії Єлової, у порівнянні з минулим роком на 190 мільйонів збільшились державні субвенції до міського бюджету. Так, сума додаткових субвенцій на початок жовтня становила мільйон 200 тисяч гривень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі