На освітлення футбольного поля у Луцьку обіцяють виділити понад 32 тисячі

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Понад 32 тисячі гривень обіцяють виділити з міського бюджету на освітлення футбольного поля, що знаходиться на вулиці Глушець, 3 у Луцьку.

Із проханням таким чином посприяти популяризації здорового способу життя і заняття спортом 27 жовтня під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, до обранців громади звернувся депутат Луцької міської ради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

З його слів, під час минулої сесії прийняли рішення виділити понад 50 тисяч гривень на розвиток спорту. Тож, народний обранець просить у колег у межах перерозподілу бюджету міста виділити 32 тисячі 103 гривні на проведення світла на футбольному полі «Піонер», що знаходиться за адресою вулиця Глушець, 3.

На це начальник управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова відповіла, що документів, які підтверджують, що такий об’єкт знаходиться в комунальній власності міської ради, на жаль, немає. Однак Микола Дендіберін запевнив, що усі необхідні нормативні акти він має. Разом і з тим, він зауважив, що лише 30 тисяч гривень цьогоріч довелось витратити на закупівлю трави для футбольного поля.

Тож, вкотре вислухавши пропозицію депутата, члени профільної комісії вирішили ініціативу підтримати й заслухати питання про виділення коштів на освітлення футбольного поля на сесійному засіданні, що відбудеться вже завтра, 28 жовтня 2015 року.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі