У Луцьку понівечили футбольне поле

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

У ніч з неділі на понеділок невідомі поглумилися із футбольного поля поблизу спорткомплексу «Колос», на якому тренуються вихованці ДЮФШ «Волинь». Хтось зірвав замок із шлагбаума, який загороджує в’їзд на стадіон, і влаштував автогонки на полі. 

Колеса авто (однієї чи кількох) перелопатили газон. Тепер тут свіжі борозни, сліди від протекторів, повністю «лисі», без трави, ділянки футбольного поля, на якому щодня тренуються декілька команд дитячо-юнацької футбольної школи «Волині», повідомляє перс-служба ФК «Волинь».

Відзначимо, що такі неподобства тут відбуваються не вперше. І навіть не вдруге. Причина таких безтямних «веселощів» - не тільки у невихованості, безвідповідальності і вседозволеності невідомих покидьків. Йдеться і про те, що стадіону в Теремне вже давно потрібен справжній господар.

«Через поле в Теремне пройшло вже не одне покоління «зірок», які засвітилися завдяки «Волині» - від Тимощука і Гапона до Федецького і Шевчука», - розповів директор ДЮФШ ФК «Волинь» Андрій Коротаєв.

Він впевнений, що проблему охорони і належного догляду за полем вирішила б його оренда клубним структурам і подальша реконструкція, зведення адмінкорпусу школи, комфортних роздягалок. Тим більше, що відповідні проекти уже розроблялися.

«Ми чотири роки намагаємося оформити землю тут для початку реконструкції. Адже без належного оформлення земельної ділянки нічого не можна будувати чи навіть під’єднати до електрики чи водопостачання тимчасову конструкцію, яку ми придбали для юних футболістів. Із міською владою триває довга переписка, хоч ми вже пропонували багато варіантів вирішення проблеми», - розповіла на батьківських зборах ДЮФШ «Волинь» у минулий четвер генеральний директор ФК «Волинь» Євгенія Жуховицька.

Напевне, вдасться зрушити камінь з місця вже після виборів міського голови і скликання сесії міської ради нового скликання.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі