Призначили керівника фіскальної служби Волині

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Головне управління ДФС Волині очолив Олександр Юристовський

Наказом ДФС України від 19 жовтня цього року Олександра Юристовського призначили на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Волинській області, повідомляють у прес-служба відомства.

Відповідно до Наказу ДФС України від 19 жовтня, на Олександра Юристовського поклали виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Волинській області.

Новий керівник ГУ ДФС Волині родом із Львівщини.  За фахом «економіст», майже вся трудова діяльність Олександра Юристовського пов’язана зі службою в органах державної податкової служби.

Як свідчить біографія керівника волинських фіскалів, трудову діяльність Олександр Юристовський розпочав з посади державного податкового інспектора у ДПІ Шевченківського району Львова. Згодом – очолював різні підрозділи районних ДПІ у Львові та був першим заступником начальника ДПІ у Львові.

У 2005 - 2008 р.р. Олександр Юристовський працював керівником відділень комерційного банку. А з листопада 2008 до квітня 2012 року він - начальник управлiння податкового контролю юридичних осіб ДПА та управління податкового контролю ДПС у Львівській області.

Зі створенням спеціалізованих інспекцій з обслуговування великих платників податків Олександр Юристовський спочатку у квітні 2012 – березні 2013 року працював першим заступником начальника СДПІ з роботи з ВПП у Львові, а з квітня 2013 року до жовтня 2015 року очолював СДПІ з роботи з ВПП та СДПІ з обслуговування великих платників податків у Львові.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі