Дитячому садочку і школі надали земельні ділянки

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Дошкільному навчальному закладу №29, що на вулиці Привокзальній, 6а у Луцьку надали в постійне користування земельну ділянку. Окрім цього, земельний наділ отримала й школа №1.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 жовтня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, розглянувши клопотання управління освіти Луцької міської ради про надання в постійне користування земельної ділянки на вулиці Привокзальній, 6а для обслуговування дошкільного навчального закладу, члени профільної комісії підтримали ініціативу щодо затвердження територіальній громаді міста Луцька в особі Луцької міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для потреб садочка №29 площею 0,5315 гектара.

Разом із тим, управління освіти Луцької міської ради отримало змогу зареєструвати право постійного користування вищевказаним земельним наділом в порядку та строки, передбачені чинним законодавством України та виконувати обов`язки землекористувача, відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Окрім цього, землю площею 2,7839 гектари для обслуговування навчального закладу отримала й комунальна установа «Луцька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області», що знаходиться на вулиці Салтикова-Щедріна, 1.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі