На Кравчука пішохідну доріжку перекрили смітниками та бетонними блоками

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку скаржаться, що на вулиці Кравчука, 4 смітники стоять не там, де повинні, а пішохідну доріжку перекрили бетонними блоками.

Про це повідомив лучанин Юрій Пироганич на сайті Відкрите місто.

«Це вже настільки давнє питання, але замість того, щоб його вирішити, воно постійно відправляється в архів. Між будинками 2 та 4 на вул Кравчука стоять два сміттєвих контейнера. Мешканці 2 будинку скаржаться в МЖК на ці смітники, і МЖК їх неодноразово вже переносило, але переносить на або до дитячого майданчика 4 будинку навпроти кафе «МАКИ». Потім мешканці 4 будинку скаржаться - МЖК все повертає назад. І так періодично МЖК «соває» ті смітники», - йдеться у повідомленні. 

За словами лучанина, від 4-го будинку в напрямку вулиці Гордіюк веде пішохідна доріжка. Ця доріжка залишається ще поки асфальтованою і дуже зручна для мешканців будинку, особливо в негоду. 

Під час ремонтних робіт у дворі будинку, 39 на вул. Гордіюк цю пішохідну доріжку перегородили кусками бетонних блоків. До ремонту вони стояли на дорозі. До тих бетоних блоків 17 жовтня працівнкии МЖК, які вивозять сміття, поставили на цю ж пішохідну доріжку два сміттєвих контейнери від 39 будинку.

«Навпроти магазину «Експрес-24» стояли гаражі, зараз їх прибрали, там є місце. Проводяться ремонтні роботи щодо благоустрою спортивного майданчика біля нашого будинку, тобто є техніка і матеріали. Візьміть і розчистіть 3-4 метри території навпроти магазину, покладіть бруківку, засипте щебнем (зараз його звозять там машинами кожного дня), можна заасфальтувати. МЖК демонутвали огорожу старого спортивного майданчика, там було більше 30 секцій, можна з них відібрати 5 штук і обгородити місце для смітників, щоб сміття не розносилось. От зробіть таке місце і поставте там 2 контейнери від 2-го та 4-го будинків на Кравчука і 2 контейнери від 39 будинку на вул Гордіюк. Вам подякує більше 1000 мешканців цих будинків», - написав Юрій Пироганич.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі