У Луцьку касир обікрала банк на 16 тисяч

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

У Луцькому міськрайонному суді слухається справа щодо зловживання службовим становищем касира банку, яка привласнила кошти клієнтів установи на суму близько 16 тисяч гривень.

У жовтні до Луцького міськрайонного суду від прокуратури Луцька надійшов обвинувальний акт у вчиненні кримінального провадження касиром банку, а саме заволодінням майном, шляхом зловживаня службовим становищем, пише  «Під прицілом».

Під час підготовчого судового засідання у цій справі суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш зауважив, що на адресу суду надійшла позовна заява від Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» з прохання стягнути з відповідача матеріальну шкоду в сумі 10 160 гривень. Таким чином, суд визнав АТ «Ощадбанк» цивільним позивачем у справі.

Як зазначив в коментарі журналісту інтернет-видання «Під прицілом» представник банку, касир проводила фінансові операції, а гроші замість каси, клала собі до кишені.

«Виходить так, що клієнт сплачував платежі, відходив від віконця каси, а касир тим часом відкликала дані платежі. Так, з квітня до серпня цього року кмітлива жінка «збагатилася» на 16 тисяч гривень. Частину коштів жінка вже повернула, решту чомусь затягує» - прокоментував представник банку.

Врахувавши всі обставини справи, представник Феміди призначив судовий розгляд на підставі обвинувального акту на 27 жовтня 2015 року.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі