Подробиці смертельної аварії у Луцьку

Джерело: УДАІ у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

19 жовтня у Луцьку на вулиці Авторемонтній сталася аварія зі смертельними наслідками.

За попередніми даними 44-річний водій, житель Рожища, керуючи автомобілем Mazda на польській реєстрації, рухаючись у напрямку вулиці Рівненської, не вибрав безпечної швидкості руху, вчасно не загальмував та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох жінок, повідомляє прес-служба УДАІ у Волинській області.

Як розповів начальник відділу ДАІ з обслуговування Луцька Віктор Главічка виданню «Вісник+К», машина протаранила огорожу луцького автозаводу, а потім збила двох жінок і виїхала на тротуар уже на протилежному боці. Обоє жінок померли на місці автопригоди, оскільки травми були несумісні із життям. Загиблі – 50-річна матір та її 30-річна донька – працювали у ЗОШ №7. 

Також внаслідок атвопригоди тілесні пошкодження отримала 39-річна пасажирка автомобіля, її госпіталізували в відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

У водія лікарі діагностували алкогольне сп’яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі