У Луцьку покажуть найкращі короткометражки світу

Джерело: Таблої Волині
  1. Новина відноситься до:

11 найкращих короткометражних фільмів з усього світу, відібраних на п’ятому Київському міжнародному фестивалі KISFF, можна буде переглянути в приміщенні Волинської обласної філармонії в Луцьку по проспекту Волі, 46. Кіносеанс відбудеться 17 жовтня з 18:00 години.

Про це інформує Таблоїд Волині.

Показ фільмів розділять на два сеанси по одній годині й 20 хвилин кожен. У першому блоці глядачам будуть представлені грецька стрічка «Архіпелаг, голий граніт» 2014 року, шведські фільми «Баня», «Редут», робота норвезького режисера «Так, ми любимо цей край», чеська кінострічка «Панди» та британська короткометражка про 86-річну бабцю, яка самотньо живе в будиночку біля моря.

У другому сеансі, який розпочнеться через кілька хвилин, глядачам покажуть короткометражні фільми «Барамошкін», «Життя за сходину», «Закручуй дзвони ріж пий», «Магічні милі»,«Мати-гора». До слова, стрічка «Барамошкін» режисера Гаяна Джагіняна описує драматичні події в Україні та те, як вони впливають на життя дітей.

Організатори повідомляють, що кількість місць обмежується 50-тьма людьми. Тому, якщо хочете потрапити на показ короткометражок – не гайте часу. Вартість квитка на два сеанси – 50 гривень. Щоб переглянути один блок фільмів – 30 гривень.

Забронювати місця можна за посиланням або телефоном 063-642-18-71. 

Нагадаємо, Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів, котрий відбувався з 22 до 26 квітня цьогоріч, відвідало близько 15 тисяч гостей.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі