Міліція не вбачає політичного підґрунтя у побитті кандидата у депутати

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Правоохоронці з’ясували причини та обставини побиття кандидата у депутати Луцькради від «Громадянської позиції» Сергія Вірного.

Подія трапилася 11 жовтня о 5:00 поблизу нічного клубу Луцька. Правоохоронці, перевіривши усі обставини інциденту, виключають версію про причетність події до активної виборчої діяльності потерпілого, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Під час конфлікту невідома особа спричинила кандидату у депутати тілесні ушкодження. Про це у своїй заяві вказав 30-річний лучанин, звернувшись до міського відділу міліції. 

Згодом представникам засобів масової інформації Сергій Вірний заявив, що є кандидатом у депутати до Луцької міської ради, а подію, що трапилася з ним, безпосередньо пов’язує із активною виборчою діяльністю.

Однак, варто зауважити, що в момент звернення до міліції, заявник не вказав, що є кандидатом у депутати, а відтак, на той момент своє побиття із активною передвиборчою діяльністю він жодним чином не пов’язував.

«У рамках кримінального провадження, правоохоронці встановили всі мотиви й обставини цієї події, опитано свідків та учасників конфлікту. На даний час особа, яка побила заявника, встановлена. Тож версію про політичне підґрунтя цього інциденту наразі правоохоронці повністю виключають, оскільки вона жодними фактами та свідченнями очевидців не підтверджена», - заявив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига.

Нагадаємо, у цей же день правоохоронцям повідомили і про побиття кандидата у депутати до Волинської обласної ради Сергія Рижкова. Претендента на мандат побили біля його під’їзду.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі