Суд заборонив стягувати з липецької фабрики Roshen 362 мільйони податкових платежів

Джерело: Українські національні новини
  1. Новина відноситься до:

Арбітражний суд Липецької області як забезпечувальний захід заборонив Міжрайонній інспекції Федеральної податкової служби з найбільших платників податків у Липецькій області стягувати з АТ «Липецька кондитерська фабрика «Рошен» понад 361,5 млн рублів донарахованих податкових платежів.

Про це повідомляють Українські національні новини.

«Визначення підлягає негайному виконанню, але може бути оскаржене в Дев'ятнадцятому арбітражному апеляційному суді (м. Воронеж) у місячний строк з дня винесення через Арбітражний суд Липецької області», - йдеться у матеріалах суду.

Як повідомляє видання, Липецька фабрика ВАТ ВКФ «Рошен» довела незаконність пред'явлених Федеральною податковою служби вимог заплатити всього близько 35,5 млн руб. штрафу, пені та недоїмку податку на додану вартість за підсумками перевірки УФПС в 2013 році. Відповідну резолюцію наклав Арбітражний суд у Липецькій області.

«Визнати рішення і дії незаконними повністю», - йдеться у матеріалах суду. Рішення набуде чинності через місяць, якщо не буде оскаржене в апеляційному порядку.

За інформацією ЗМІ, це один з двох позовів фабрики до податкової служби. Вирішення питання іншим чином, де йдеться про стягнення 50 млн руб., відкладено до осені.

Паралельно з позовами до УФНС Липецька фабрика Roshen є фігурантом у справі про розкрадання бюджетних коштів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі