Визначили кращу школу Луцька в турнірі «Шкіряний м’яч»

Джерело: Фонд Ігоря Палиці Новий Луцьк
  1. Новина відноситься до:

Днями відбувся фінальний етап турніру з міні-футболу «Шкіряний м’яч» серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька. Змагалися спортсмени на майданчику з синтетичним покриттям КЗ «ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області».

Про це повідомляє прес-служба Фонду «Новий Луцьк»

Кращі футболісти восьми загальноосвітніх навчальних закладів боролися за звання найсильніших у турнірі. Вже з чвертьфінальних поєдинків було помітно, що кожна команда ставить перед собою найвищі завдання – здобути перемогу. Коли справа дійшла до півфіналів, то напруга і емоції на майданчику були нестримні.

«Фаворитом перед турніром була ЗОШ № 12, адже ця школа укомплектована деякими гравцями з команди ФК «Волинь» відповідної вікової категорії, але сьогоднішній турнір показав, що кожна команда налаштована на перемогу і буде боротися в повну потужність», – зазначив вчитель фізичного виховання правознавчого ліцею Дмитро Піддубний.

«Загалом ми раді проведенню турніру такого формату. Все відбулося на найвищому рівні: і відкриття, і озвучення під час матчів, і феєричне нагородження усіх учасників турніру. Я знаю, аби провести турнір такого масштабу треба докласти багато зусиль і часу. Помітно, що у Фонді «Новий Луцьк» працює професійна команда, яка робить свою справу просто для Лучан, у даному випадку – для школярів», – продовжив педагог.

Зазначимо, що з 6 по 8 жовтня відбувався попередній етап турніру. 12 команд були розподілені по групах відповідно до «сліпого» жеребкування.

 

Перемогу у змаганнях здобули учні КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23 Луцької міської ради». Друге місце посіла команда КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради», а трете – КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області», яка у матчі за ІІІ місце тільки в серії післяматчевих пенальті обіграла команду-господарів.

 

«Нам пощастило з погодою, адже ці дні було сонячно, і хоча відчувалася прохолода, на майданчику було по справжньому гаряче. Я спілкувався зі спортсменами, помітно як в них горять очі, яке бажання до перемоги. Головне, що всі учасники отримали велике задоволення від цього турніру. Дякую директору та вчителям фізичного виховання правознавчого ліцею, які надали можливість провести фінальну частину змагань на їхньому спортивному майданчику. Дякую директорам, які надали спортивні майданчики для проведення попереднього етапу змагань. Взагалі є багато ідей щодо проведення не тільки футбольних турнірів, а й змагань із інших видів спорту. Впевнений, нам це вдасться реалізувати», – резюмував менеджер Фонду Олексій Сорокун.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі