До міського бюджету внесли зміни

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що після сесії міської ради з державного бюджету надана субвенція на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Додаткові кошти надійшли у зв'язку зі збільшенням соціальних стандартів з 1 вересня 2015 року. Про це йшлося на позачерговому засіданні виконавчого комітету 12 жовтня, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Тому, за словами Єлової, пропонується збільшити доходи загального фонду бюджету міста на 1 292 900 грн, з них: субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 1 159 000 грн.

Крім того, надана субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів в сумі 133 900 грн.

Лілія Єлова зауважила, що також розпорядженням голови облдержадміністрації виділено 430 тисяч гривень на переобладнання котелень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі