У Луцьку стартував опалювальний сезон

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Оскільки середньодобова температура коливається від 3 до 5 градусів, розпочати опалювальний сезон у місті вирішили з 12 жовтня.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 12 жовтня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як зазначив директор департаменту ЖКГ міської ради Іван Кубіцький, упродовж п’яти днів у Луцьку середньодобова температура коливалася від 3 до 5 градусів.

Відповідно до правил надання послуг з централізованого опалення, холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених Кабміном, рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами міськради відповідно до кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами.

Крім того, виконкому відповідно до розпорядження голови ОДА, рекомендовано розпочати опалювальний сезон 2015-2016 років, виходячи з кліматичних умов моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів не менше 8 градусів. Тому, відповідно до рішення виконкому, опалювальний сезон розпочнуть у Луцьку у понеділок, 12 жовтня.

Насамперед розпочинають опалення об’єктів соціальної сфери – шкіл, ДНЗ та лікарень. Іван Кубіцький зауважив, що у будинки, де триває встановлення теплових лічильників, теплоносій не подаватиметься до завершення робіт.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі