У Луцьку створять офіс великих платників податків

Джерело: Відділ інформаційної політики Волинської ОДА
  1. Новина відноситься до:

Офіс великих платників податків таки буде створено на Волині. Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик 9 жовтня під час зустрічі з представниками Волинського обласного об’єднання організації роботодавців, повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації. 

Гунчик нагадав, що у серпні цього року ДФС України розіслала найбільшим волинським підприємствам повідомлення, у якому зазначалося, що вони зобов’язані перейти до так званого офісу великих платників податків – у Львів. Відповідно, область ризикувала б втратити при цьому понад 30 млн. грн.

Згодом у ДФС запевняли, що  такі офіси будуть створені в обласних центрах, разом з тим, і в Луцьку. Одначе, 2 тижні тому керівники підприємств знову почали отримувати повідомлення про необхідність переведення податків у Львів, Одесу, Київ.

Тому днями, в рамках робочої поїздки у Київ, під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з головою ДФС Романом Насіровим стало відомо, що протягом місяця офіс все ж таки створять у Луцьку, проте не власний, а філію Львівського, де працюватиме 20 осіб. 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі