Хроніки рекомендують: як розважитися у вихідні

  1. Новина відноситься до:

Що: Кубок західної України з дрег-рейсингу

Коли: субота, 10 жовтня, о 12:00 годині

Де: територія колишнього аеропорту «Луцьк» (поблизу с. Крупа) 

Додатково: змагання організовують як для професіоналів, так і для автолюбителів. Також відбудуться змагання з автозвуку Monster Sound Fest. Вхід – 50 гривень. Щоб взяти участь у дрег-рейсингу та інших видах змагань, організатори просять скидати фото своїх автомобілів на сторінку в соціальній мережі. Частину коштів передадуть на допомогу сім'ям бійців АТО.

 

Що: феситваль графіті «АЛЯРМ»

Де: біля залізничного вокзалу на трейнлайні поблизу Ківерцівської вулиці

Коли: субота-неділя, 10-11 жовтня 

Додатково: графітчики з різних куточків України матимуть змогу продемонструвати свою майстерність урбаністичного мистецтва. Організатори повідомляють, що для творчості райтерам буде доступно близько 30-ти плит загальною довжиною 180 метрів та висотою два з половиною метри.

 

Що: виставка «Історія УПА»

Де: Театральний майдан 

Коли: неділя, 11 жовтня, з 15:00 до 19:00

Додатково: напередодні свята Покрови молодь Національного Альянсу пропонує відвідати виставку на тему «Історія УПА». Ви дізнаєтесь про створення УПА, її Героїв та боротьбу за вільну Україну

 

Що: вуличні співи повстанських пісень

Де: Театральний майдан 

Коли: неділя, 11 жовтня, о 18:00 годині

Додатково:  «Національний Альянс» збирає всіх охочих поспівати українських пісень. Приходьте та пройміться повстанським духом через пісню!

 

Що: Фестиваль національної кухні

Де: Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки 

Коли: неділя, 11 жовтня, початок о 14:00 годині

Додатково: під час фестивалю відбуватиметься частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, бограч, куліш, деруни та інші), безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги, та святкова концертна програма за участі квартету «Аккорд», колективу «Чачка» ,  гурту «МоторРолла» та інших.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі