Водій трактора не впорався з керуванням: нові подробиці аварії на Грибоєдова

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

О 11:20 8 жотвня 49-річний житель селища Рожище, який керував трактором «МТЗ» з причепом, рухаючись вулицею Огієнка в напрямку проспекту Перемоги, здійснював поворот праворуч на вулицю Грибоєдова, не впорався з керуванням та перекинувся.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

«З вулиці Грибоєдова виїжджав автомобіль міліції Toyota Prius із ввімкненими проблисковими маячками. Перед перехрестям автомобіль міліції зупинився, а тракторист, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Зіткнення транспортних засобів не відбулося», - зазначив пригоду начальник ВДАІ з обслуговування міста Луцька Віктор Главічка.

Внаслідок аварії водій отримав травми, після огляду лікарів його відпустили додому.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Нагадаємо, раніше начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз у коментарі «Хронікам Любарта» запевнив, що працівники міліції не мають стосунку до аварії, яка трапилася поблизу міськвідділу. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі