У Луцьку буде новий маршрут

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У місті планують запровадити новий маршрут, який з’єднуватиме вулиці Карбишева і бульвар Дружби Народів.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому у середу, 7 жовтня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Як повідомив начальник управління транспорту і зв’язку міськради Анатолій Миронюк новий маршрут № 34 рухатиметься вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька, Василя Мойсея, Шопена, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Львівська, Дружби Народів (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та Дружби Народів).

Відтак, у місті вирішили й оголосити конкурс на здійснення перевезень. Участь у конкурсах можуть приймати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Перевізник, до проведення конкурсу, забезпечує наявність GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного із системою «МАК» підприємства «Візор».

На маршруті передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Дата оголошення конкурсу – 15 жовтня, кінцевий термін подачі заявок –  о17:00 2 листопада. Конкурс буде проводитися 17 листопада.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі