Волинянин під домашнім арештом продовжував грабувати

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Перебуваючи під домашнім арештом волинянин скоїв п’ять пограбувань. Тепер підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєння грабежу луцькі оперативники затримали 23-річного жителя Ківерцівського району. Зловмисник зірвав із жінки золотий ланцюжок та втік, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

У рамках кримінального провадження, правоохоронці вийшли з клопотанням до суду обрати підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак суд замінив запобіжний захід на менш суворий – домашній арешт. Як з’ясувалося згодом, під час розгляду його справи у суді і перебуваючи під домашнім арештом, зловмисник скоїв ще п’ять пограбувань на території міста.

Не зважаючи на міру запобіжного заходу, молодик залишив місце проживання. Чоловіка затримали у Львові.

«За нетривалий період часу у Луцьку скоєно ряд однотипних злочинів-пограбувань. Ми створили слідчо-оперативну групу, яка працювала над розкриттям цих злочинів. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що всі пограбування скоювала одна особа. Тож за скоєння кримінального правопорушення затримали раніше судимого молодика, який в липні цього року звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини», – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз

Щодо підозрюваного обрали міру запобіжного заходу – арешт. Триває досудове розслідування.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі