Волинян попереджають про можливі віялові відключення

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Заздалегідь готуватися до можливих віялових відключень електроенергії закликають представників місцевої влади Волині.

Про це йшлося під час розширеного засідання антикризового енергетичного штабу 2 жовтня, пише інформаційне агентство «Волинські новини».

Як повідомив комерційний директор ВАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов, відповідаючи на запитання представників районів області, робота з планування графіків віялових відключень електроенергії триває в рамках підготовки до осінньо-зимовго періоду. Торік був прецедент, коли утворився дефіцит паливно-енергетичних ресурсів на генерації і для того, щоб не повторити ці проблеми цьогоріч, проводять підготовчу кампанію. Наразі складають графіки, щоб, у разі виникнення кризової ситуації, вона була керованою.

Дмитро Іванов просив керівників РДА та міських голів підійти до питання серйозно, питання обіцяють пропрацювати вже наступного тижня.

Зі слів комерційного директора ВАТ «Волиньобленерго», торік вимкнення були хаотичними, неорганізованими, коли «за кнопкою київського диспетчера вимикали усе» і світла не було по 3-4 години.

Нині ВАТ «Волиньобленерго» попереджує, що у випадку збоїв в системі, перенавантаження чи виходу з ладу енергогенеруючих установок і блоків, потрібно бути до цього готовим.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі