У Луцькій міській раді - нове кадрове призначення

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

З 1 жовтня  Юрія Маслюка призначили на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства» передбачено органам місцевого самоврядування утворити та забезпечити функціонування окремого органу - відділу державного архітектурно-будівельного контролю з 1 вересня 2015 року. Під час червневої сесії міської ради,  депутати прийняли рішення про створення такого структурного підрозділу.

Метою діяльності нового відділу є забезпечення реалізації державної політики у сфері архітектурно-будівельного контролю, дотримання замовниками, проектувальниками, підрядниками та експертними організаціями вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт, збереження та забезпечення порядку у будівельній галузі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі