Для будівництва луцької школи ДФРР виділить три мільйони

Джерело: Волинські Новини

Заплановано, що цього року 3,063 мільйона гривень, які надійдуть на Волинь через державний фонд регіонального розвитку, спрямують на будівництво школи та дитячого садку в 55-му мікрорайоні Луцька.

Загалом фінансування з ДФРР у розмірі 192,1 мільйона гривень отримають 14 інвестпроектів області у трьох категоріях: енергозбереження комунальних, навчальних, медичних закладів, спортивна інфраструктура та відповідність пріоритетам.

Зазначимо, що попередньо проект добудови луцької школи № 27 не включили в опублікований на сайті Волинської ОДА перелік об’єктів-переможців, які фінансуватимуться у 2018 році з ДФРР, незважаючи на те, що спеціальна регіональна комісія проголосувала за це.

Як зазначив депутат Волинської обласної ради, член регіональної комісії Михайло Імберовський, виявивши те, що школи № 27 немає в списку переможців, він особисто звертався до губернатора області Володимира Гунчика, аби той прояснив ситуацію, однак так і не отримав відповіді.

Окрім того, депутат розповів, що, на його думку, у цілому в роботі регіональної комісії, яка оцінює інвестпроекти та діє при облдержадміністрації, є чимало прогалин. Йдеться, зокрема, про несправедливий відбір проектів-переможців, які одержуватимуть кошти від ДФРР, через необ’єктивне оцінювання їх членами комісії.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі