Скасування мит на імпорт легкових автомобілів набуло чинності

Джерело: Урядовий кур’єр
  1. Новина відноситься до:

Ршення Міжвідомчої комісії з міжнродної торгівлі щодо скасування спецмит на імпортні автомобілі набуває чинності у середу,  30 вересня.

10 вересня цього року Комісія розглянула інформацію Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо необхідності скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту, застосованих рішенням Комісії від 28 квітня 2012 року. 

За результатами розгляду зазначених матеріалів та керуючись положеннями Домовленості про правила та процедури врегулювання суперечок СОТ Комісія встановила, що національні інтереси України потребують скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту з метою виконання затверджених Органом врегулювання суперечок рекомендацій у справі «Україна – легкові автомобілі» (DS 468).

Зважаючи на викладене та керуючись положеннями статей 7, 17 і 19 Закону України «Про застосування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну», Комісія прийняла рішення про cкасування спеціальних заходів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі