На вулиці Богдана Хмельницького буде аптека і офіс

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Внести зміни у детальний план території вулиць у центрі міста просить у депутатів підприємець, яка має намір побудувати офіс, аптеку та аптечний склад на вулиці Богдана Хмельницького.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Депутати надали дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна.

Як поінформувала заступник начальника управління містобудування та архітектури міськради Софія Гула, в управління звернулася підприємець Світлана Гордійчук, яка хоче будувати споруди на вулиці Богдана Хмельницького, 31, де має приватизовану земельну ділянку. Наразі йдеться лише про дозвіл на розробку детального плану території. Підприємець має намір будувати на цій ділянці офіс, аптеку та аптечний склад.

Відповідно до Плану зонування території міста Луцька, ділянка, де заплановано будівництво, знаходиться в зоні перспективної житлової забудови (до 4-х поверхів), частина земельної ділянки знаходиться в зоні вулиць в межах червоних ліній. Тому виникла необхідність розроблення проекту детального плану території.

Депутат Павло Данильчук запитав, чому зараз вказана ділянка огороджена парканом. Посадовець пояснила, що власник має право загородити свою ділянку.

Депутати підтримали проект рішення.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі