Які зміни планують внести до міського бюджету

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Кошти для встановлення лічильників теплової енергії, ремонт дахів та утримання новоствореного департаменту міськради: чергові зміни до міського бюджету розглядали члени профільної комісії Луцькради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 вересня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Як розповіла начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова, йдеться про перерозподіл коштів по субвенціях у сумі 100 тисяч гривень та перерозподіл видатків бюджету розвитку. Так, 25 тисяч гривень планують виділити на придбання меблів для дітей-сиріт, 99 тисяч гривень перерозподілять в управлінні культури – на капітальний ремонт даху художньої школи та бібліотеки №10. Ще 734 тисячі гривень хочуть спрямувати департаменту ЖКГ на реконструкцію теплових мереж на прибудинкових територіях.

1,84 мільйона субвенції спрямують на проведення виборів депутатів міськради та міського голови, 11,337 мільйона – освітня та медична субвенції з обласного бюджету на збільшення соціальних стандартів (7 мільйонів на галузь освіти і 4,3 мільйона – на охорону здоров’я). Субвенція на соціально-економічний розвиток становить 5,7 мільйона гривень, з них 1,8 мільйона передбачать для Палацу учнівської молоді, 3 мільйони – для ДНЗ №25 та 155 тисяч на ДНЗ №19.

На встановлення вузлів обліку теплової енергії для будинків за адресами вулиця Ветеранів, 15, Грабовського, 9, бульвар Дружби народів, 3 та вулиця Будівельників, 11 спрямують приблизно по 200 тисяч гривень на кожен лічильник.

Для утримання новоствореного департаменту муніципальної дружини 144 тисячі гривень спрямують з коштів виконкому. Члени комісії підтримали проект змін до міського бюджету.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі