Найсвятковіший паб прикрашають 90 ялинок

Джерело: Monitor Info

Паб «The Churchill Arms» у лондонському Кенсінгтоні може похвалитися винятково святковим оздобленням. Щороку в період Різдва на стінах закладу розміщують 90 ялинок. Для святкової ілюмінації використовують близько 21 тис. лампочок.

Вважається, що щороку на святкове прикрашання «The Churchill Arms» витрачає близько 5 тис. фунтів. Уперше вирішив так прикрасити паб його колишній власник ірландець Геррі О’Браєн. Це сталося 33 роки тому і викликало фурор у столиці Великобританії. Теперішній власник пабу Джим Ког продовжує традицію попередника і дбає про відповідне приготування закладу до святкового періоду, незважаючи на витрати.

Найбільше з дерев, яке слугує для декорації, сягає понад 5 м заввишки й прикрашене різнокольоровими гірляндами. На верхівках деяких ялинок сяють зірки. Проте набагато дорожчим від святкового є літній інтер’єр пабу. Він складається з кошиків різної величини, спеціальних горщиків для вазонів на вікнах і пишної рослинності. Утримування оздоблення влітку коштує близько 25 тис. фунтів.

Джерело: wprost.pl


Загрузка...

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі