До Володимира-Волинського привезли чудотворну ікону Божої Матері

Джерело: Район. Володимир-Волинський

29 листопада за сприянням керуючого Володимир-Волинською єпархією Преосвященного єпископа Матфея з Львівської єпархії до Володимир-Волинської єпархії прибула чудотворна ікона Божої Матері «Всецариця».

Ікона прибула у княже місто з Львівщини, з храму, де вона зберігається.

Чудотворний образ зустріли в Соборі Різдва Христового о 9 ранку, після цього відбулася архієрейська Божествена літургія. Далі всі присутні, а це представники духовенства та міської громади, мали можливість прикластися до чудотворного образу Божої Матері.

День прибуття чудотворного образу на володимирську землю співпав з тезоіменинами Преосвященного Матфея, єпископа Володимир-Волинського і Турійського. Духовенство єпархії, поважні гості та парафіяни висловили єпископу щирі слова привітання та добрі побажання з нагоди Дня пам’яті небесного покровителя св. апостола і євангелиста Матфея.

Нагадаємо, ця ікона Пресвятої Богородиці «Всецариця» написана монахом Миколаєм Капрулісом з Афону, який причислений до лику святих. Образ – список з оригіналу чудотворної ікони Всецариці, освячена на поясі Божої Матері та чесній главі Іоана Золотоустого в грецькому монастирі Ватопед на Святій Горі Афон.
Після молитви біля ікони вже сталося багато чудес – люди зціляються від раку та інших важких хвороб.

Чудотворний образ Божої Матері «Всецариця» пробуде у кафедральному соборі Різдва Христового міста Володимира-Волинського ще цілий тиждень.


Загрузка...

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі