У Камені-Каширському – конкурс двійнят і близнят. Фото

Джерело: Будинок дитячої та юнацької творчості м. Камінь-Каширський

Конкурс двійнят і близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся у районному Будинку дитячої та юнацької творчості. У ньому взяли участь 20 дітей з НВК №1, НВК №2 м. Каменя-Каширського, БДЮТ, с. Карасин, с. Пнівне, с. Бузаки, с. Мельники-Мостище, с. Підцир’я, с. Гута-Боровенська.

Конкурс проходив у двох номінаціях. Спочатку діти розповідали про себе. Здебільшого це були відео презентації. У другому етапі конкурсанти демонстрували свої таланти: міні-виставу показали  вихованці БДЮТ Богдан та Тарас Солов’ї; спортивні вміння – Рувім та Рустам з с. Карасин.; співали сестрички Ангеліна та Аліна Триндюки з с. Бузаки, Орися та Ліля Санжарівські з с. Пнівне; танцювали Олександра та Анна Куниці з с. Сельники-Мостище. Двійнята Ілля та Ангеліна Кузьмичі вміло поєднали художнє читання та вокал. Артистизм проявили Сергій та Марійка Філоненко з с. Підцир’я, Вадим та Валентин Сінчуки з НВК №1, Євгенія та Анастасія Жук з НВК №2 міста.

Ведучими свята були переможці обласного конкурсу двійнят та близнят 2016 року сестри Тетяна та Ольга Куниці, вихованки БДЮТ.

З захопленням спостерігали  і переживали за конкурсантів мами, тата, бабусі, дідусі, вчителі та однокласники. Всі учасники одержали грамоти відділу освіти та цінні подарунки від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Захищати честь району на обласному конкурсі будуть Богдан та Тарас Солов’ї. Отож, побажаємо їм успіху.


Загрузка...

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі