Новини минулого: 23 листопада

Новини минулого: 23 листопада
  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 23 листопада 1969 року.

Виставка наочної агітації. Позавчора в Луцькому міському будинку культури відкрилася виставка засобів наочної агітації, організована міським комітетом партії. Експонати на виставку представили промислові підприємства і організації. Увагу відвідувачів привертають стенди автомобільного заводу. Зокрема, тематичний стенд для заводського клубу «Ленін жив, Ленін живе, Ленін буде жити»; стенд «Наш завод — наша гордість» про трудові здобутки колективу на честь 100-річчя з дня народження В. Леніна, про впровадження наукової організації праці, організацію дозвілля та відпочинку робітників.

З Волині - в Канаду. «Замок в Луцьку», «Волинський пейзаж», портрети Лесі Українки, Т. Г. Шевченка та інші сувенірні вироби умільців Луцького меблевого комбінату користуються широким попитом у населення області. Їх на згадку про Волинь з задоволенням купують численні гості Луцька. А тепер їх знатимуть і за океаном. 250 сувенірних картин, портретів, виготовлених луцькими умільцями, відправлено в Канаду. Вони розповідатимуть канадським українцям про оновлене життя на Волині, про радість творчої праці радянських людей.

Нова виставка. Митці народного театру міського Палацу культури нині працюють над п'єсою Селютіної «Грози минають», яку присвячують ленінському ювілею. За останні п'ять років це буде п'ятнадцята прем'єра аматорів сцени. Вистави самодіяльних артистів шахтарського міста вже проглянуло 135 тисяч любителів мистецтва Нововолинська, Луцька, сіл області.

Непрохана гостя. До громадянки села Ворона Ковельського району Є. Г. Новицької якось завітала симпатнчна дівчина по імені Ніна. Вона розповіла, що добре знає батька Новицької і попросилась на квартиру. Господарка не відмовила, а наступного дня, йдучи на роботу, гостю залишила вдома. «Ніна» взяла на триста карбованців цінних речей і зникла. Працівники Ковельського райвідділу внутрішніх справ затримали «Ніну» на привокзальній площі. Нею виявилась Мартинюк Галина Олександрівна, яка раніше була засуджена до позбавлення волі за крадіжку майна громадян. Особисті речі повернуто Є. Г. Новицькій. Народний суд Ковельського району засудив Мартинюк до трьох років позбавлення волі.


Загрузка...

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі