Новини минулого: 4 листопада

  1. Новина відноситься до:

«Український голос», 13 листопада 1941 року

З життя театру. 8 і 9 листопада в переповненій по береги залі Міського Театру, Волинський Український Театр відіграв «Хмару» А. Суходольського. Всі актори вив’язались зі своїх роль дуже добре, і п’єса пройшла з великим успіхом. Добре грала оркестра під батутою диригента п. Колесниченка.  Далі намічені до постановки п’єси: «Безталанна», «Маруся Богуславка» і ряд інших п’єс українських класиків. І якщо відповідні чинники та громадянство відгукнуться і належно поставляться до нашої праці, то в найкоротшому часі ми зможемо піднести наш театр до відповідного мистецького й культурного рівня.

25 і 27 жовтня ц. р. В м. Дубні відбувались виступи Українського ансамблю ім. М. Левицького з Луцька. Перші два концерти, що відбулись у неділю, були влаштовані для громадян міста, а другого дня, в порозумінні з шкільною владою, ансамбль дав два концерти для шкільної мо лоді. 

Відділ Здоров'я при Міській Управі посилає на практику зубних техніків та допомагає бажаючим набувати цю кваліфікацію. Бажаючі можуть складати заяви до Міської Управи (кімната ч. 7). Інформації в цій справі дає Відділ Здоров’я.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі