§ Магазин здорового харчування — бізнес з 0 в інтернеті

 

Здорове харчування — вибір кожного, данина моді, тренд, що розвивається. Все це можна довго обговорювати, а можна перетворити на працюючу ідею. Відкриття інтернет-магазину із продуктами для здорового харчування — робочий варіант розвитку власного бізнесу. Проаналізуйте ринок, розробіть бізнес-план, прорахуйте стартові вкладення, витрати на рекламу. Справа прибуткова. Магазини працюють з доставкою по країні, багато хто відкриває офлайн філії у містах.

Франшиза чи особистий бренд

Відкриття магазину можливе у двох варіантах:

  1. Розробка власної стратегії.
  2. Купівля готової франшизи.

Відомі компанії починали встановлювати ігрові автомати депозит від 1 грн за франшизою або під власним брендом і ставали успішними, якщо вести справу правильно. Це стосується продуктів здорового харчування.

Франшиза пропонує готову концепцію, асортимент, усталений цінник. Перевірені постачальники, налагоджена логістика, працюють на ім'я бренду. компанія впізнавана, має лояльну аудиторію. Отримати прибуток простіше, легше, швидше.

Розвиток власного бренду — витратна, довга справа. Кошти на стратегії вкладають у закупівлю продукції, тестування, вибір постачальника. Рекламна компанія - друга стаття витратою. Таргетована реклама в мережі, співпраця з блогерами несуть у собі значні витрати. Розвиток бренду дає простір для творчості. Власнику магазину не диктують умови, стратегію розвитку.

Переваги магазину

Експерти, власники магазинів товарів для здорового харчування виділяють низку переваг відкриття бізнесу:

  1. Попит. Актуально продукції зростає. Тема популяризується у ЗМІ, інтернеті. Люди прагнуть переглянути життя, прибрати шкідливі звички, замінюючи їх здоровими.
  2. Ринок роботи Асортимент інтернет-магазину є актуальним для людей різного віку, які проживають у містах, віддалених селищах. Транспортні компанії доставляють замовлення в короткий термін, розширюючи географію роботи.
  3. Немає прив'язки до місця. Магазин працює у форматі онлайн. Його можна відкрити дистанційно, організуючи роботу складу.
  4. Відсутність орендної плати. Власник орендує склад, заощаджуючи на офісі, дорогому обладнанні. Вільні гроші вкладає у розвиток справи.

Переваги роботи є очевидними. Є й моменти ризику. За відсутності початкової стратегії активного розвитку сторінки можна зіткнутися зі збитками, не прибутком.

Початок роботи

На початковому етапі приділіть увагу:

  1. Розробка асортименту. Зробіть акцент на продукті з низьким вмістом жиру, значним набором корисних властивостей.
  2. Пошук постачальників. Порівняйте пропозиції та ціни, продегустуйте, протестуйте особисто товар. Зберіть фокус-групу.
  3. Організуйте доставлення. Працюйте із перевіреними транспортними компаніями. Опрацюйте пропозицію для клієнтів з можливістю кур'єрської доставки від певної суми. Високий сервіс, якість товару забезпечать зростання лояльної аудиторії.
  4. Просування. За відсутності знань у галузі інтернет-маркетингу найміть спеціаліста. Вкладення реклами — довгострокова інвестиція, яка приносить вигоду у майбутньому.

Магазин здорового харчування — чудовий проєкт для стабільного заробітку. Починайте з малого, прораховуйте варіанти масштабування. Працюйте чесно, уважно, досягаючи поставленої мети.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі