§ Штопор — корисний аксесуар для винолюбів

Для тих, хто по-справжньому любить та цінує хороше вино, відкорковування кожної нової пляшки є особливим ритуалом. Звук, коли корок вилітає, є справжньою насолодою для вух, а п’янкий аромат винограду вабить і бентежить. Зробити цей процес ще більш вишуканим допоможе привабливий штопор. Використовувати звичайні спіралеподібні моделі для відкорковування колекційного вина — справжній злочин. Набагато кращим варіантом є автоматичний штопор для вина. Завдяки такому аксесуару корок можна вийняти за лічені секунди без жодних зусиль, а сам процес є естетичним.

 

 

Які бувають штопори

Розрізняють кілька різновидів штопорів:

  • класичний гвинтоподібний — стандартна модель, яка першою постає в уяві, коли мова заходить про штопор;
  • метелик — спіраль із «крилами» з обох боків;
  • нарзанник — штопор для вина професійний важільного типу, який часто носять із собою сомельє та офіціанти;
  • циганський — штопор із двома металевими штирями, завдяки якому можна вийняти пробку без пошкоджень;
  • помповий — модель, яка дає змогу вийняти корок за допомогою тиску повітря;
  • електричний штопор для вина — найбільш зручний та сучасний варіант, який виймає корок автоматично за одну мить.

В Україні можна купити штопор на будь-який смак. На ринку представлені навіть ексклюзивні та колекційні моделі, які чудово підійдуть для подарунка на день народження. Такий презент можна купити близькому другу, колезі, партнеру, керівнику. Якісний штопор також оцінить любитель вина, у якого в барі багато пляшок різних років випуску. Елітний штопор додасть шарму його колекції.

Де придбати штопори преміумсегмента

 

 

В асортименті інтернет-магазину FAMA є безліч різних штопорів, які можна купувати у подарунок. У каталозі зібрані лише найкращі варіанти від перевірених брендів, таких як BOJ та Wine Enthusiast. Якщо ви живете в м. Київ, то у вас є можливість побачити штопор для вина fama.ua на власні очі в шоурумі компанії. Усі пропозиції з асортименту виготовлені з якісних матеріалів, вони довговічні та практичні. Зокрема, у каталозі є такі ексклюзивні моделі:

  • набір «Все в одному» від Wine Enthusiast — ультрасучасний комплект із футуристичним дизайном, до якого входять автоматичний відкорковувач і консерватор для вина, електричний аератор, різак для фольги, дві вакуумні пробки й база для заряджання;
  • настінний штопор Black від BOJ — професійна модель, яка відкорковує до 10 пляшок за одну хвилину;
  • набір винних аксесуарів від Wine Enthusiast — до комплекту входять електронний штопор із вакуумною помпою, дві пробки та аерація Pourer на акумуляторному стенді.

У FAMA є ще багато цікавих та оригінальних товарів, які можуть стати прекрасними презентами для ваших близьких.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі